Είστε άνω των 18;

Με την είσοδό σας στο site αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ειδικεύεται στην πώληση πίπας, καπνού, πούρων, συσκευασμένων καπνών και ό,τι έχει να κάνει με το στριφτό τσιγάρο.
Aνακαλύψετε τις μοναδικές μας ποικιλίες!

No products in the cart.

Πληρωμή & Παραλαβή

Πληρωμή στο κατάστημα

Έχετε επιλέξει τα προϊόντα που επιθυμείτε και επιθυμείτε να τα παραλάβετε από το κατάστημα. Επιλέξτε τον τρόπο πληρωμής «Παραλαβή από το κατάστημα» για να τα παραλάβετε κατά την επίσκεψή σας στο κατάστημά μας πληρώνοντας με όποιον τρόπο επιθυμείτε στο ταμείο.

Με αντικαταβολή

Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή υποστηρίζεται από την εταρεία courier ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ με πρόσθετο κόστος 4,90 ευρώ ενώ με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ το πρόσθετο κόστος ανέρχεται στα 3 ευρώ.

Με πιστωτικές, χρεωστικές ή προπληρωμένες κάρτες (Visa, Mastercard, Maestro, Diners και Discover)

H πληρωμή με κάρτα σας δίνει τη δυνατότητα πλήρους πληρωμής. Σε περίπτωση ακύρωσης της παραγγελίας το ποσό της πληρωμής επιστρέφεται άμεσα στην κάρτα σας.

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Ο τρόπος πληρωμής κατάθεση/έμβασμα υποστηρίζεται αφού προηγηθεί τηλεφωνική παραγγελία στον παρακάτω τραπεζικό λογαριασμό:

IBAN: GR700140010101010020023022740
ALPHA BANK

Παρακαλούμε στην αιτιολογία κατάθεσης να χρησιμοποιείτε το όνομα στο οποίο έγινε η παραγγελία σας ώστε να ταυτοποιείται με ασφάλεια η κατάθεσή σας.

Αποστολή στο χώρο σας

Η παράδοση γίνεται είτε με την ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΚΗ (αποστολή δέματος έως 1kgr εντός Ελλάδος: 6,50 ευρώ) είτε με ΑΠΛΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ (αποστολή δέματος έως 1kgr εντός Ελλάδος: 3 ευρώ).
Οι χρόνοι παράδοσης υπόκεινται σε καθυστερήσεις λόγω καθυστερήσεων από τις εταιρείες ταχυμεταφορών ή ανωτέρας βίας, κάτι που δεν αποτελεί δική μας ευθύνη. Η παράδοση εντός Αττικής γίνεται συνήθως ΑΥΘΗΜΕΡΟΝ. 

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Πολιτική απορρήτου
Πληρωμή & Παραλαβή
Επιστροφές & Ακυρώσεις


Από το 1983, το Rentzis Tobacco House είναι ιστορικό στέκι για τους μυημένους αλλά και για τους νέους λάτρεις του καπνού.

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Πολιτική απορρήτου | Πληρωμή & Παραλαβή | Επιστροφές & Ακυρώσεις

Από το 1983, το Rentzis Tobacco House είναι ιστορικό στέκι για τους μυημένους αλλά και για τους νέους λάτρεις του καπνού.

Ιπποκράτους 13, 10679, Αθήνα, Ελλάδα


© 2022. Rentzis Tobacco House. All rights reserved. created by Web Dr