Είστε άνω των 18;

Με την είσοδό σας στο site αποδέχεστε την Πολιτική Απορρήτου μας

Η οικογενειακή μας επιχείρηση ειδικεύεται στην πώληση πίπας, καπνού, πούρων, συσκευασμένων καπνών και ό,τι έχει να κάνει με το στριφτό τσιγάρο.
Aνακαλύψετε τις μοναδικές μας ποικιλίες!

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Ιστορικό της επιχείρησης

Αγαπητοί πελάτες και φίλοι του Rentzis Tobacco House,

με αυτό το site, θέλω πρωτίστως να σας εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου, που για τέσσερις δεκαετίες με εμπιστευτήκατε και με στηρίξατε στο όλο εγχείρημα μου. Ένα εγχείρημα που ξεκίνησα στα τριάντα μου χρόνια. Όντας νεαρός στα είκοσι δύο μου χρόνια και μετά το τέλος της στρατιωτικής μου θητείας, η εύνοια της τύχης και η ανάγκη για επιβίωση με έφερε στο πλευρό ενός εκ των μεγαλυτέρων εισαγωγέων χονδρεμπόρων της Αθήνας, τον αείμνηστο Φιλιππίδη.

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Μεγάλο δάσκαλο στο είδος του

και ταυτόχρονα σεβαστό κατά γενική ομολογία από τους ανταγωνιστές του. Έχοντας, λοιπόν, σαν εφόδιο τις αποκτηθείσες γνώσεις τόσο από τον αείμνηστο Φιλιππίδη όσο και από το μεγάλο σχολείο της ζωής, που λέγεται πεζοδρόμιο, ξεκίνησα την επαγγελματική μου καριέρα. Η οποία στηρίχθηκε, όχι μονάχα στις προσωπικές μου αρχές αλλά και, στο τρίπτυχο αξιοπιστία, σεβασμός, ανιδιοτέλεια. Έκανα τη δουλειά μου χόμπι και χωρίς να το καταλάβω έγινα αποδεκτός και αγαπητός από εσάς. Αποδεχόμενοι, έτσι, την όλη προσπάθεια κάνατε το κατάστημα Τobacco Ηouse στέκι και μια γωνιά συνάντησης.

Rentzis
Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Πάγιες συνήθειες η απόλαυση ενός ελληνικού καφέ σε συνδυασμό με το πούρο ή την πίπα μας.

Ενώ, οι ατελείωτες συζητήσεις παντός επιστητού και η ανταλλαγή απόψεων αποτελούσαν κύριο γνώρισμα αυτών των συναντήσεων. Έτσι, δημιουργήσαμε ένα είδος club, κάτι πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της τότε Ελλάδας. Ωστόσο, αρκετά συνηθισμένο σε πολλά Ευρωπαϊκά Κράτη. Με αυτά και με άλλα πολλά δρώμενα, δημιουργήσαμε το ιστορικό αυτό Μαγαζάκι, το οποίο και θεωρήσατε ως το πιο εξειδικευμένο στο είδος του. Όχι μονάχα το αγαπήσατε για τις υπηρεσίες του, αλλά το επιβραβεύσατε διαφημίζοντάς το σε φίλους, συναδέλφους και γνωστούς. Με αποτέλεσμα να γίνω γνωστός τόσο στην Αθήνα όσο και στην επαρχία, με πελάτες - φίλους πια - και τη δυνατότητα αποστολής δεμάτων πανελλαδικά.

Tobacco
Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Tο μεγαλύτερο μέρος της επιτυχίας επιτεύχθηκε με τη δική σας συμμετοχή

βασιζόμενη στο αίσθημα ειλικρίνειας. Για την οποία και σας είμαι ευγνώμων. Έτσι, ενώ τυπικά ανήκω στον εμπορικό κόσμο, στην πράξη, δεν το υιοθέτησα όπως και τον όρο του αυτοδημιούργητου. Αυτή είναι εν ολίγοις η ιστορία που δημιουργήσαμε και βιώσαμε μαζί, για τέσσερις δεκαετίες σε μια από τις ιστορικότερες στοές στο κέντρο της Αθήνας, στην στοά της Όπερας, της Λυρικής Σκηνής, της Φοιτητικής Λέσχης. Τη στοά με την ταραχώδη πολιτική ζωή στη δεκαετία του 60’, όπου στις δύο καφετέριες της εποχής πραγματοποιούνταν οι μαζώξεις και οι πολιτικές ζυμώσεις της φοιτητικής νεολαίας. Μιας στοάς που στις εξόδους της συναντά κανείς τα γνωστά θέατρα, την Εθνική Βιβλιοθήκη, αλλά και πολλά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα. Από όλα αυτά είχα την τύχη να γνωρίσω ανθρώπους της Τέχνης και του Πολιτισμού, να συνομιλήσω με ανθρώπους της διανόησης και εν τέλει να διδαχθώ πολλά από τους ίδιους και έτσι να μετριάσω το απωθημένο μου, που δεν κατόρθωσα να βρεθώ στο χώρο αυτό.

House

Κλείνοντας αυτή τη σύντομη αναδρομή

σας ανακοινώνουμε ότι συνεχίζουμε την πορεία μας σε αυτή τη ζεστή γωνιά. Συνδυάζοντας επιτυχώς την πολυετή εμπειρία της παλιάς γενιάς με τον ενθουσιασμό και τις σύγχρονες ιδέες της νέας γενιάς, της κόρης μου, η οποία για δέκα χρόνια, σε συνδυασμό με τις πανεπιστημιακές της σπουδές «σπούδασε» στο πλευρό μου, καταφέραμε να διευρύνουμε τη δράση του καταστήματος Tobacco House με τη δημιουργία αυτού του site. Πάντα με την αγάπη μας και την ευγνωμοσύνη μας.

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Πολιτική απορρήτου
Πληρωμή & Παραλαβή
Επιστροφές & Ακυρώσεις


Από το 1983, το Rentzis Tobacco House είναι ιστορικό στέκι για τους μυημένους αλλά και για τους νέους λάτρεις του καπνού.

Rentzis Tobacco House Είδη Καπνιστού

Πολιτική απορρήτου | Πληρωμή & Παραλαβή | Επιστροφές & Ακυρώσεις

Από το 1983, το Rentzis Tobacco House είναι ιστορικό στέκι για τους μυημένους αλλά και για τους νέους λάτρεις του καπνού.

Ιπποκράτους 13, 10679, Αθήνα, Ελλάδα


© 2022. Rentzis Tobacco House. All rights reserved. created by Web Dr